kelly.reismee.nl

Dag 18 deel 1 Rivalta – Verona 42,28 km (1599,42 km totaal)

10.20 - 13.35

De zon wekt ons om half 9, een halve rustdag geeft ook de rest van de dag rust. We doen alles op ons gemakkie en tegen half 11 gaan we dan maar eens weg. Een heel stuk fietsen we langs een kanaal. In mijn route-update staat aangegeven dat er een nieuw fietspad is aangelegd met een klim van ongeveer 10%. De originele route had een klim van 9% over 500 meter en daarna 800 meter 5%. We zijn nogal gecharmeerd van de nieuwe fietspaden, dus kiezen de 10% variant. Er stond geen afstand bij, ik snap nu wel waarom... Het was een flinke klim!! Wel een kilometer of 3. En toen we dachten er te zijn, mochten we nog eens 600 meter klimmen. Daarna een afdaling natuurlijk! Ook 10%. En met bochten. Nou nou... en tegenliggers... alsof ze op je wachten bij een bocht, hahaha.

Daarna lang rijden langs een kanaal. We scheuren zo over het fietspad. Lekker hoor! Af en toe even pauze bij een bankje in de schaduw... Goed te doen.
Ineens zien we dat het nog maar 6 km naar de camping is. Nou, das goed te doen. Het klimmetje naar de camping toe is wel even doortrappen, maar onze plek.... Gaaf!! De camping is een soort hippie camping, half in een oude ruïne. Onze tent staat op een iets te kleine plek op een ommuurd veldje met boven ons de schaduw die wordt geboden door wijndruiven! En een kijkgat over de hele stad uit. Wat een pracht.
Nu gaan we lekker de stad in, het is nu niet meer zo heet. Vanavond misschien een update van de rest van deze dag...

Liefs!!

Reacties

Reacties

sjaan

Heerlijk, zo'n halve rustdag. Jullie zijn al zo ver!

monique

wat een verhalen! :) pfff!
klinkt allemaal erg goed! :)
en nog rust ook! helemaal goed!
Geniet ervan! X

Marja

Zo leuk, de verhalen en ook zo lekker nu dat je ze achter elkaar kan lezen, hahahaha knap hoor om voor de 10% te gaan, ja het maximale hé! :D

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!